Välkommen till SkandiaMäklarna Örebro

Hitta hem i Örebro med SkandiaMäklarna. Här hittar du vårt kontor i ljusa lokaler på Orvar Bergmarks plats 2 A. Vi värderar det personliga mötet och du är alltid välkommen in på ett förutsättningslöst, kring bostadsbyte, bostadsförsäljning eller köp av en fastighet. Vi besvarar dina frågor och vägleder dig gärna när du bestämt dig för att sälja eller köpa. SkandiaMäklarna är din fastighetsmäklare i Örebro.

Vi kan Örebro med omnejd

Örebro är stort och har många områden, stadsdelar och kvarter att välja bland. Våra kunniga och engagerade fastighetsmäklare finns här för att hjälpa dig med frågor, men även för att köpa och sälja bostad. De kan Örebro och intilliggande områden utan och innan och rekommenderar gärna objekt belägna på platser som matchar dina behov och prioriteringar. Vår strävan är att du ska bli nöjd och därför är vi lyhörda och där för dig under hela processen, oavsett om du ska köpa eller sälja. Vi förmedlar inte bara bostadsrätter utan även:

  • Hus
  • Nyproduktion
  • Tomter
  • Gårdar och lantbruk
  • Fritidshus
  • Kommersiella fastigheter och lokaler att hyra

Hitta hem med SkandiaMäklarna

Att flytta är både ett äventyr och början på något nytt. Om du letat efter ditt drömhem länge finns det få saker som toppar tillfredsställelsen när du äntligen hittat din plats. Vi finns gärna där för att hjälpa dig på vägen. Om du lägger in dina önskemål på vår hemsida hör vi av oss till dig direkt när det kommer in ett objekt som matchar. Du är dessutom välkommen att titta förbi så kan vi scanna bostadsmarknaden tillsammans.

Vi hjälper dig från start till slut

Vi har funnits på kartan länge och våra kontor hittar du i nästan varje ort i Sverige. Det gör att vi har lång erfarenhet och ett brett kontaktnät. Vi vet vad som kännetecknar en lyckad bostadsaffär. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och hjälper dig från första möte till överlämning av nycklar. Välkommen!

SkandiaMäklarna Örebro

Orvar Bergmarks Plats 2 a
702 23 Örebro
019166250
Petra Nordvall
070-732 01 05
Bo Sundberg
070-678 78 88

Våra Mäklare

Petra Nordvall

Fastighetsmäklare

070-732 01 05

Bo Sundberg

Senior Adviser

070-678 78 88