Välkommen till SkandiaMäklarna Jönköping

Är du redo för ett bostadsbyte? Eller vill du bara veta vad din nuvarande bostad är värd? Kom in till SkandiaMäklarna i centrala Jönköping! Vi har varit verksamma i staden sedan 1998 och har god kännedom om den lokala bostadsmarknaden. Låt oss göra en kostnadsfri värdering av din bostad eller kom in till oss för att boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra kunniga fastighetsmäklare. Du hittar oss på Västra Storgatan 23.

Känn dig trygg genom hela bostadsbytet

Du som vill sälja eller köpa en bostad kan känna dig fullkomligt trygg med SkandiaMäklarna vid din sida. Vi hjälper dig med allt från värdering och objektsbeskrivning till visning, budgivning och köpekontrakt. Vi är experter på juridiska delar i avtal och tillhandahåller tips på smarta försäkringar som gör köpet så mycket tryggare. Lita till oss när det är dags att byta bostad. Med många års erfarenhet och expertis inom bostadsköp, försäljning och flytt vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Vi förmedlar bland annat följande: Villor, Bostadsrätter, Gårdar och tomter, Nyproduktion och Fritidshus.

Slipp flyttstäd och kånkande av kartonger

Det behöver inte vara krångligt att flytta, med rätt tjänster går det hela smidigt, snabbt och enkelt. Med hjälp av våra kontakter på städ- och flyttföretag får du tillgång till det som gör en stor flytt till en snabbt avklarad detalj.

Vi bistår dig även gärna när det kommer till homestyling av bostaden. Det gör att din bostad väcker mer intresse, något som kan bidra till en mer lönsam bostadsaffär.

Hitta ditt drömboende med SkandiaMäklarna

Har du fortfarande inte hittat hem? Oroa dig inte, många letar fortfarande efter sin drömbostad. Som tur är finns vi här och hjälper dig med råd. Vi vet hur snabbt en bostadsaffär kan gå i lås och tipsar dig direkt när ett passande objekt kommer in.

SkandiaMäklarna Jönköping

Västra Storgatan 23
55315 Jönköping
036-16 43 00
Ellinor Särnborg
073-328 13 13
Peter Nelzén
070-817 22 20

Våra Mäklare

Ellinor Särnborg

Fastighetsmäklare

073-328 13 13

Peter Nelzén

Fastighetsmäklare

070-817 22 20