Välkommen till SkandiaMäklarna Falun

Varmt välkomna till oss på SkandiaMäklarna i Falun. Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter, hyresfastigheter och lantbruk och skog.

Ska ni sälja ert boende i Falun och Borlänge samt Avesta, Hedemora, Ludvika, Gagnef, Leksand, Rättvik, Siljansbyggden och övriga orter i Dalarna så hittar vi köparna. Vi har stort kontaktnät och är aktiva på marknaden.

Vi på SkandiaMäklarna hjälper att synas bäst och mest med det ni ska sälja

För er som säljer ert boende via oss så syns alltid ert boende på skandiamaklarna.se, blocket.se och hemnet.se. Vi annonserar dessutom varje vecka på mäklartipset på hemnet (begränsat antal platser) och i Falu kuriren på förstasidan. Där marknadsför vi allt vi har till salu varje tisdag, lördag samt söndagar i e-tidningen. Vi annonserar och marknadsför mycket aktivt på facebook. Gå in och gilla på SkandiaMäklarna Dalarna där vi har idag över 2000 st följare, ett enormt media som skapar stort intresse. Vi jobbar med snygga bundna visningsmaterial till alla objekt och syns på de största bankerna i Falun med tv skärmar och prospekt. 

Media i all ära men det som gör skillnad är människan! Människan gör skillnaden på en bra och trevlig affär än en mindre bra. Vi strävar efter att göra skillnad där du som nöjd kund kommer tillbaka när det är dags att byta bostad. Vi lägger stor vikt på seriositet och förtroende hela vägen.

Vi jobbar med människor och hus. Det är det vi gör! 

Välkomna in till oss på SkandiaMäklarna i Falun, kaffet står alltid på! 

Vänligen

Hasse Östfjord med personal

Kontorschef/FT

ps. Bilden är från Uddnäs där vi sålt Falun & Runns två bäst betalda sjötomter.

SkandiaMäklarna Falun

Svärdsjögatan 7
79130 Falun
023-70 96 70
Erik Westberg
070-461 29 88
Roland Lund
070-638 52 32
Hans Östfjord
070-389 89 50

Våra Mäklare

Erik Westberg

Fastighetsmäklare

070-461 29 88

Roland Lund

Fastighetsmäklare

070-638 52 32

Hans Östfjord

Franchisetagare

070-389 89 50