Välkommen till SkandiaMäklarna Falun

Varmt välkomna till oss på SkandiaMäklarna i Falun.

Vi förmedlar kommersiella fastigheter, hyresfastigheter, lantbruk och skog. Vi är aktiva med uthyrning av butiker och lokaler i hela Dalarna och har direktkontakt med flera advokater och jurister för transaktionsaffärer.

Ska ni sälja i Falun och Borlänge samt Avesta, Hedemora, Ludvika, Gagnef, Leksand, Rättvik, Siljansbyggden och övriga orter i Dalarna så hittar vi köparna. Vi har stort kontaktnät och är aktiva på marknaden.

För er som säljer ert boende via oss så syns alltid ert boende på skandiamaklarna.se, blocket.se Vi annonserar och marknadsför mycket aktivt på socila medier och facebook. Gå in och gilla på SkandiaMäklarna Dalarna där vi idag (dec-18) har 2800 st gillare och följare, ett enormt media som skapar stort intresse. Vi syns i centrala Falun med tv skärmar. 

Media i all ära men det som gör skillnad är människan! Människan gör skillnaden på en bra och trevlig affär än en mindre bra. Vi strävar efter att göra skillnad där du som nöjd kund kommer tillbaka när det är dags att byta bostad. Vi lägger stor vikt på seriositet och förtroende hela vägen.

Vi jobbar med människor och hus. Det är det vi gör! 

#falun #dalarna #skandiamaklarnadalarna #falunharallt

Välkomna in till oss på SkandiaMäklarna i Falun, kaffet står alltid på! 

Vänligen

Hasse Östfjord med personal

Kontorschef/FT

SkandiaMäklarna Falun

Svärdsjögatan 7
79130 Falun
023-70 96 70
Roland Lund
070-638 52 32
Hans Östfjord
070-389 89 50

Våra Mäklare

Roland Lund

Fastighetsmäklare

070-638 52 32

Hans Östfjord

Franchisetagare

070-389 89 50

SkandiaMäklarna Falun utbud av objekt